Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Ukidaju se đački polasci

Od ponedeljka, 18. juna, ukidaju se polasci autobusa koji su u redu vožnje označeni kao "đački", obaveštavaju iz GSP-a.

Parkiranje za vreme "Tamburica festa"

Za vreme održavanja muzičke manifestacije "Tamburica fest", od 15. do 17. juna 2012. godine, na Petrovaradinskoj tvrđavi, JKP "Parking servis" će organizovati parkiranje na posebnim lokacijama.

Dodatni autobusi za "Tamburica fest"

GSP će od 15. do 17. juna, za vreme "Tamburica festa" na Petrovaradinskoj tvrđavi, dodatnim autobusima pojačati linije 3 i 9, od 17 do 21 čas, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Bez vode deo Rumenačke

Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode je od 8 do 15 časova deo Rumenačke ulice - od ulice Kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića, kao i deo Pasterove ulice.

Kreće prskanje komaraca iz vazduha

Ciklonizacija će prve ovogodišnje tretmane iz vazduha protiv odraslih komaraca na području Novog Sada i prigradskih naselja obaviti od četvrtka 14. juna do četvrtka 28. juna.

Izmena saobraćaja voza Beograd-Subotica

Zbog radova između stanica Čortanovci i Karlovački vinogradi na pruzi Beograd-Novi Sad sutra od 09.40 do 11.25 sati biće izmena u saobraćaju dva putnička voza na relaciji Beograd-Subotica, saopštile su Železnice Srbije.

Do subote žalbe na rezultate konkursa za vrtiće

Iz "Radosnog detinjstva" pozivaju roditelje čija su deca primljena u vrtiće da dođu i potpišu ugovor. Navode da roditelji koji nisu zadovoljni rezultatima konkursa mogu pogledati dokumentaciju i uložiti žalbu do 16. juna.

Isključenja struje za 11. jun

Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Beočina, Rakovca, Sremskih Karlovaca, Ledinaca, Čerevića i Banoštora u ponedeljak, 11. juna neće imati struje.